lauantai 17. syyskuuta 2011

Kettutöppöset ja -tumput

Neuloin itselleni pari vuotta sitten oransseja villasukkia, kun lanka loppuikin kesken. Keksin neloa toisen sukan toisen pään valkoiseksi, "ketunhännäksi". Toiseen sukkaan ompelin vielä silmät ja kuononpään mustalla langalla. Sukat ovat jo melkein puhkikuluneet, hauskat ja suloiset lempparisukat. On ollut tarkoitus tehdä niitä lisääkin, ja vihdoin sain aikaiseksi:

Kettutöppöset poikaselle! Voiko suloisempia olla? Nyt puikoilla tumput samaa sarjaa. Mie tykkään :)

MUOKS: Tumput valmistuivat juuri! Tuskin maltan odottaa aamua, että pääsen sovittamaan näitä pikkuisen käpäliin :) Tumppukuvan värit ovat muuten lähempänä totuutta, joskin Seiskaveikka-varret ovat oranssimmat. Sukka- ja tumppuosat on tehty oranssista Loft-merinosta. Niin ja vielä, että tumppuja huovutin huomattavasti vähemmän kuin töppösiä, sillä piskuisen pelotti, että kutistuvat liiaksi. Ja hieman pelottaa vieläkin... Jos ovat naftit, niin pistetään huutokauppa pystyyn.

Muoks 2:
Kiitos kaikille ihanasta palautteesta! Pakko jakaa teillekin kuva, kuinka ihana kettupoikanen nautiskelee ensimmäisestä keinukokemuksesta:


5 kommenttia:

  1. Ihanat :) Itse tein silloin tuolla ohjeellasi vihreä-valkoraidalliset liinailutöppöset valkoisilla varsilla. Kivat tuli ja puolivuotiaalle vielä kasvunvaraakin.

    VastaaPoista
  2. Tosi söpöiset on! Ja varmasti lämpimät.

    VastaaPoista