perjantai 23. maaliskuuta 2012

Teepaitatehtaalta päivää.

Piirsin "Kaiho"-raglankaavaan uusia kokoja ja muuttelin sitä muutenkin vähän. Hintsusti liian lyhyeksi jäi ja ihan piskuisen voisi kapeampikin olla... Mutta jee, parilla kosmeettisella säädöllä mulla on raglan-kaavakin kesäpaitojen kokoihin 68-100! Nythän kaupassa on jo paaaaljon hauskoja kirjekuorikaula-aukollisisia "Kusti"-paitoja, käykäähän katsomassa!Poikasen kohtaloksi on tullut saada komeroonsa kaikki harjoituskappaleet, kun kaikki onnistuneet tekeleet päätyvät myyntiin ;) Ei vaan, huomaan kehittyneeni ompelijana teknisesti aivan huimasti viimeisten kuukausien aikana. Tekemällä totisesti oppii.

Paidan kankaat ovat öööööö, en tosiaan muista mistä. Tuo keltainen sienihommeli on jostain alennusmyynnistä ja ruskea pilvitrikoo taisi löytyä ompelumaratonin ota/anna -tilkkupöydästä. Housut on Tutan leggarit kirppikseltä ja sukat Saksasta. Meikkiä ei ole, niin sitä en listaa. Kiukku sen sijaan on, laps parka saa iloa vain keltaisesta ämpäristä tällä hetkellä. Niin ja mulla hillitön väsy ja jutut sen mukaiset. Voi näitä riemukkaita päiviä, jee!

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillut kattilankansia keltaisen ämpärin sijasta? Mummu

    VastaaPoista
  2. Juu, ne ovat perin suosittuja myös, mutta eivät valitettavasti mahdu päähän. Kun mikäs sen mukavampaa kuin istua keskellä legoläjää ämpäri päässä ja kikatella. Ihan on normaali lapsi...

    VastaaPoista