keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Harjoitusharjoitushousut ja retrohaalarishortsit

Silloin tällöin minulta kysellään harkkahousuja, ja nyt vihdoin uskaltauduin kaavoittamaan ensimmäiset testikappaleet:

Harkkahousujen sisäpinnassa on velouria, siihen kiinteäksi imuksi on ommeltu mikrokuitua, kuosikankaana on trikoota ja välissä vielä kerros pulia. Lahkeensuissa ja vyötäröllä on resoria. Näistä tuli aika nätit ja kivat tämmöisiksi tilkkupalakokeiluekaekaekaharjoitusharkoiksi, ja hyvinhän nuo istuivatkin:


Resorit voisi jättää vähän leveämmiksi, muuta radikaalia korjaustoimenpidettä ei tule edes mieleen. Tuleeko teille? Pökät pitivät juurikin sen yhden pissan verran, ja kosteus kulkeutui vähitellen myös resoreihin, mutta harkkahousujenhan ei ole tarkoitus ollakaan yhtä pitävät ja kuivat kuin muut vaipat, eikö niin?

MUOKS:

Innostuin tekemään toisetkin - kaava sama, mutta resorit pitemmät ja matskuja vähän varioin: ihoa vasten joustofrotee, sitten mikrokuituimu, toinen kerros joustofroteeta, pul ja trikoo (edelleen jämätilkkuja, en viitsi kauneimpia kuosikankaita tuhlata tällaisiin harjoituskappaleisiin...) Lisäksi väkersin koko-, tuote ja pesulaput paikoilleen. Kuvassa housut myös nurjalta.
Siivoilin myös poikasen vaatekaappia, ja vastaan tuli kasa iiiihania anopin säilömiä 70-luvun retrokamppeita, joihin viimeksi on pukeutunut poikasen isä. Nämä Tutan retropotkarit olivat puhkikuluneet jalkateristä ja polvista, joten pätkäisin niistä kesäisen shortsiasun. Vähänkö söpöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti