torstai 7. huhtikuuta 2011

Pari taskuvaippaa

Osteopaatti syytti jumiin menneitä niskojani ainakin osittain innokkaasta käsityöharrastuksesta, mutta en kehotuksista huolimatta malttanut pysyä pois koneelta. Surautin aamulla pari taskuvaippaa:
Hauskaa, kuinka pul-kankaan luonne muuttuu sen mukaan, millaisen sisäkankaan ja tarran vaippaan valitsee! Itse tykkään lämpimistä väreistä, joten oikeanpuolinen on enemmän minun mieleeni, vaikka tarra saisikin olla vähän vähemmän punainen.

Lainasin kirjastosta Tiina Törnströmin Vaippailmiö-kirjan, jota voin ensimmäisen silmäilyn jälkeen suositella sekä vaippa-aloittelijoille että muuten aiheesta kiinnostuneemmille, varmasti myös kokeneemmille konkareille tulee uutta tietoa esim. materiaaleista ja vaippojen historiasta. Kirjassa on myös runsaasti ompelu- ja neulontaohjeita ja kaavoja!

2 kommenttia:

  1. Liityin mäkin vuorostani Sinun lukiaksi. Kivoja vaippoja. Mä aloin kestoilemaan tämän meidän kolmannen pojan kanssa. Mukava harrastus. :)

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan harrastuksena kannattaa ottaa, niin vaippailu ei tunnu tippaakaan vaivalloiselta! Mukavaa saada uusi lukija :)

    VastaaPoista