keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Perhosia!

Kevät on, saumurista lentää perhostaittoimuja!

Aloitin siis tutustumisen saumuriin perhostaittoimujen kanssa. Nämä ovatkin ensimmäiset ompelemani imut, jotka kehtaa täällä esitellä... Voi kuinka I-HA-NAA on saada suoraa, sileää, sievää saumaa! Ja kuinka kevyt ja helppo ommella, kuin perhosen siipien lepattelua vaan :)

Toinen imu on kolmikerroksista froteeta, toisessa on kerros mikrokuitucollegea ja kerros froteeta. Tylsän valkoisia ovat, mutta en raaskinut käyttää ensimmäisiin saumurointikokeiluihin mitään kivaa kuosikangasta. Ja imujahan nämä vain ovat, mutta toisaalta olisi kiva saada söpöjä imuja söpöihin vaippoihin.

Piirsin kaavan kaverilta, mutta hukkasin sen, eli piirsin uuden itse. Kaava on siis oma, vaikka idea ei. Perhostaittoimun nerokas juju näkyykin kuvasta: imu on keskeltä paksumpi ja sivuilta ohuempi ja sen saa napsautettua neppareista auki kuivumaan.

4 kommenttia:

 1. Moikka, olisiko mahdollista saada ohjetta tai postausta siitä, miten ompelet perhostaittoimut. Vaikuttavat sulla niin hyvin onnistuneilta!:) Olen niin aloittelija näissä ompeluhommissa etten ilman ohjetta osaa lähtee tekemään niitä itsenäisesti. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tuo järjesty, koitan tässä tulevalla viikolla tehdä ohjeen :)

  VastaaPoista
 3. Ohje on poistettu blogista, sillä perhostaittoimun ohje nauttii MannaMaan tuotesuojaa, eikä sen ohjetta saa julkisesti jakaa.

  VastaaPoista
 4. MannaMaa kiittää:)
  Terkuin Hanna/tmi MannaMaa

  VastaaPoista