maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaavakansio

Kässäkoulun laminointijaksolla askarreltiin myös pari albumia. Toista en vielä esittele, kun se menee joululahjaksi, mutta tällaisen värkkäsin vaippakaavoja varten:


Kansio kuvassa edestä ja takaa, välissä yksityiskohta kansipaperista, joka on jostain iänvanhasta Burda-lehdestä leikelty kaava-arkki. Vähän pelotti, miten kaavapaperi kestää liimailua ja silittelyä kannen päällä, mutta hyvinhän tuo toimi. Kovin on vain altista sotkeentumaan, nyt jo näkyy pari rasvatahraa, vaikka en varmasti ole sotkenut :)

Kansio on kauttaaltaan 1,5-millistä pahvia, välissä on sellaiset jännät muovipussitaskut - siis kuin muovitaskut, mutta niissä on enemmän tilaa. Selkämyksessä on kluuttia ja sisäkannessa mustaa kartonkia. Tällaisia on yllättvänkin helppo näperrellä kunhan pääsee hommasta jyvälle. Ja kansipahvien päällystämisessä vain mielikuvitus on rajana: voi käyttää kangasta ja halutessaan laminoida sen, voi ottaa vanhat valokuvat uusiokäyttöön, leikellä kansiin hauskimmat reseptit tai liimailla kanteen vaikka lomamatkalta kerätyt simpukankuoret. Taisipa joku kurssikaveri käyttää kanteen telttapatjaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti