torstai 6. lokakuuta 2011

Viisi pipoa kahden vaivalla

Kaarina toivoi arvontavoitokseen pipon itselleen. Ensitöikseni tein testikappaleen, sillä aiemmin käyttämäni malli on lasten kokoa. Muutamien mittailujen jälkeen päädyin tekemään itselleni trikoopipon jostain Nanson ikivanhasta palalöytökankaasta - ja avot! Tämähän istuu kuin tatti ainakin meikäläisen myssymakuun!

Kaarina halusi piponsa kääntöversiona ja materiaaliksi hän valitsi kahta eriväristä merinovillaneulosta. Piposta tuli tosi kiva, ja käytännössä tässä on neljä eri pipoa: mikäli tykkää vähän lyhyemmästä mallista, voi alareunan oikein mainiosti taittaa näkyviin.

Ja on muuten pehmeä ja lämmin myssykkä! Taittopipo kun on, niin yksi sauma on käsin ommeltu (oranssin puolen yläsauma), onneksi jäljestä tuli kelvollisen siistiä :) Tämä lähtee postiin huomenna tai ylihuomenna, toivottavasti Kaarina tarkenee siihen saakka!

3 kommenttia:

  1. Uuuu, tositosikivannäköisiä pipoja kaikki eri versiot! Maltan tuskin odottaa postia! Suurensuuri kiitos!!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, pipo saapui eilen, ja on oikein sopiva ja ihana! Värit ovat muuten vielä paljon paremmat luonnossa kuin noissa kuvissa! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun tykkäät! Toiveissa on kyllä parempi kamera, joka toistaisi värit vähän paremmin ja saisi muutenkin terävämpiä kuvia. Tuolla tulee kaikkialla muualla kuin luonnonvalossa melko sumuisia kuvia, vaikka kuinka yrittäisi asetuksia säätää :/ Ja jos kuvankäsittelyssä yrittää saada sävyjä kohdilleen, niin hermo menee yleensä ennen kuin lopputulos tyydyttää :D Kamerana mulla siis Fujifilmin Finepix S2000HD.

    VastaaPoista