perjantai 21. lokakuuta 2011

Pörrötakki

Uusin Ottobre-lehti kolahti postiluukusta alkuviikosta, ja monen ihanuuden seasta bongasin hauskan pörröfleecetakin. Ostin palan pehmoista karvakangasta alkusyksystä Kangas-Mallasta, ja olinkin pohtinut mitä siitä tekisi. Lisäksi poikaselta puuttuu takki: haalaria on moneenkin lähtöön, mutta ihan tavallista takkia ei ole ollut. Leikkelin pörröfleecen, ja vaikka kuinka yritin kaavoja sovitella, vähän jäi palasta uupumaan. Tein sitten hupun sivukappaleet oranssista villafleecestä ja samaisesta kankaasta sain taiteiltua takkiin yksityiskohtiakin.

Vuori on velouria (Kestovaippakaupasta) ja heijastinnauhaa ostin joskus Eurokankaasta. Vuorin ja päälikankaan välissä on vanhasta peitosta irrotettu ohuehko toppavanu. Mielestäni kaikissa ulkovaatekaavoissa (ja valmiissa ulkovaatteissa) pitäisi aina olla ajateltu heijastimia! Autoilen itse aika paljon, ja hyvänen aika, kuinka tuolla saa säikkyä puskista ryntäileviä kummituksia tämän tästä, brrr!

Varsinainen sovituskuva seuraa huomenna, sillä poitsu on jo unten mailla. En malttanut kuitenkaan olla päivittämättä takkia tänne heti, koska olen siitä melkeinpä ylpeä (krhm). Takki on kokoa 86, eli vielä hintsusti iso, mutta alle saakin mahtua villapukua ja mitä lie, ja keväällä se on sitten sopiva itsessään. Nallelle tämä on kyllä melko tilava :D
Muoks: sovituskuva:

3 kommenttia:

  1. Höpsis! Ihan tumpelo olo tulee aina kun selailee muiden blogeja ja tekemisiä, käsittämätöntä miten joillakin riittää taito ja mielikuvitus vaikka minkälaisiin virityksiin.

    VastaaPoista