maanantai 28. marraskuuta 2011

Aa-pii-naa-orkesterii...

Ompelin poikaselle paidan. Apina ja norsu -trikoo on muistaakseni tilattu Sampsukasta, vaaleanvihreä trikoo on kirpparilta ja resori siskoni lahjoituksia.


Kaava on uusimmasta Ottobresta, ja malli ainakin meidän pullerolle vähän kapoinen. Paidan koko on 86cm ja se pysyy mainiosti housuissa pikku Olennon touhuillessa tällaisen Manymonthsin paidanpidikkeen kanssa. Bodyn pukeminen tuolle tarmonpesälle onkin nykyään painajaista, nuo käänteishenkselit ovat ihan must juttu!

Muita kuulumisia: äitiysvapaani on päättynyt, ja olen nyt vakavissani selvittänyt verkkokaupan perustamiseen liittyviä asioita. Näyttäisi siltä, että keväällä Olennosta tulee Ihan Oikea ja Virallinen tuotemerkki, ja Olennon kamaa tulee myyntiin verkkokauppaan. Aikaa menee siis tällä hetkellä paitsi käytännön asioita selvittäessä, myös kaavoja piirrellessä ja varastoon ommellessa - pahoittelut siis, mikäli olet jotunut odottamaan vastausta yhteydenottoosi. Nyt on hyvä hetki esittää toiveita siitä, mitä SINÄ haluaisit Olennon verkkokaupalta? Kommenttilootaa tukkimaan siis, lukijat rakkaat!

2 kommenttia:

 1. Minä toivon:
  - selkeää ja hauskannäköistä vaippavalikoimaa, jonka yhteydessä on selkokielisesti selvitetty, mikä systeemi sopii mihinkin tilanteeseen (voisi olla vinkkejä hyvin toimivista imuyhdistelmistä)
  - vauvojen ja tulevien vanhempien lahjomiseen tarkoitettua laadukasta tavaraa, esim. kivoja "isyyspakkaus" juttuja (näistä olikin puhetta kanssasi alkuviikosta)
  - imetyspaita, (joku yksinkertainen malli, johon voisi itse valita kankaan)
  - pehmoleluja/uniriepuja tms. (taas hauskoista ja värikkäistä kankaista, vaalenpunaiset, - siniset ym. yököttävät)

  VastaaPoista
 2. Hieno on paita! Tilasin meidän pikkuiselle Lindexiltä sellasen satumetsäaiheisen bodyn, jota on täällä ihasteltu kovasti. Ei peruslastenvaatekaupat tarjoa mitään nättiä tai erikoista, retrosta tyylistä puhumattakaan.
  Eli mä tilaisin sun nettikaupasta erilaisia bodyja ja paitoja retrokuoseilla, isoilla eläinaiheisilla kuoseilla ja raikkailla raidoilla.

  VastaaPoista