maanantai 14. marraskuuta 2011

Muuttaisinko blogin osoitteen?

Olentoblogi on ollut pystyssä nyt puolisen vuotta. Ensimmäisten kuukausien aikana blogi vaihtoi ulkoasuaan ja nimeään melko tiuhaan, mutta nyt olen tyytyväinen ainakin blogin nimeen. Ulkoasuun voisi toki jotain piristystä välillä ruiskaista.

Blogin osoite aisuli.blogspot.com on rykäisty aikoinaan jonkun vanhan nettinimimerkkini päälle. Nyt kun blogi lukijakuntineen alkaa olla vakiintuneempaa kauraa, tekisi mieleni muuttaa blogin osoitteeksi "olentoblogi.blogspot.com." Lukijat: sekoittaisiko tämä liikaa? Häviäisivätkö kaikki suosikkimerkintänne linkkilistauksistanne ja löytäisivätkö uudet lukijat blogiin osoitteenvaihdoksen jälkeen paremmin vai huonommin? Tällä hetkellä blogiin päädytään Googlen kautta yleisimmin hakusanoilla olentoblogi ja aisuli, eli...

Mielipiteitä? Apuja? Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Minä kun luen googlereaderillä kaikki seuraamani blogit, niin ei ole yhtään väliä, mikä se osoite on, kunhan vaan kerrot jos/kun vaihdat, että hoksaan vaihtaa sen sinne readeriin.

    Mutta mielipide minulla on: tuo olentoblogi-osoite tuntuisi hyvin loogiselta ja järkevältä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kaarina!

    Mitenkähän mahtaa käydä niille, jotka ovat linkittäneet Olennon oman bloginsa blogiluetteloon? Päivittyyköhän osoite sinne automaattisesti? Tietääkö joku?

    VastaaPoista