keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vaippapino

Pitkästä aikaa oli melkein kaikki käytössä olevat vaipat (-3) yhtä aikaa puhtaina, ja räpsäisin pinosta kuvan ihan vaikka näin arkistointimielessä. Mulla on edelleen tapana täyttää vaipat valmiiksi hyllyyn, koska se a) näyttää kivalta ja b) on minusta kivaa hommaa (niinpä, huvinsa kullakin)... Ainoastaan yövaipat (vasemmanpuoleisen pinon alimmat) jätän täyttämättä, koska täytettyinä mokomat veisivät niin paljon tilaa. Vaippoja säilytän nykyään kylpyhuoneessa käytettynä halvalla ostamassani Ikean hoitopöydässä, jossa on myös kätevä pöytätaso vaippahuoltoa varten. Kuvassa näkyy myös poikasen kyvetysarsenaali :D


Neljä oikeanpuoleista pinoa (23 vaippaa) ovat kaikki tsi-taskuja, blogissakin esiteltyjä. Vasemmanpuoleisessa pinossa alimpana on oma tsi-sisätäyttöyövaippa, sen päällä kaksi käytettynä ostettua Ronja & Roope-sisätäyttövaippaa yökäyttöön ja kaksi ylintä on kirpparilta sikahalvalla löytyneitä tsi-sisätäyttöjä, jotka otin päiväkäyttöön. Tälläkin hetkellä päiväunia terassilla kiskovalla lapsosella on yksi noista tsi-coolmax-joustis-sivutarravaipoista HH Wool longies-villahousujen kanssa. Muut villahousut ovat pinnasängyn laidalla ja lainassa, lähinnä HH Woolseja, koska ne ovat minusta parhaita :) Lisäksi on yhdet Kestovaippakaupan poistokorista löytyneet hahtuvavillakuoret, ja yhdet kirpparilta löytyneet Ruskovillan 80-senttiset villapöksyt.

Semmonen läjä. Tiedä sitten, ketä tämä päivitys kiinnostaa, mutta tulipa kerrottua :D

2 kommenttia:

  1. Kunnioitettava vaippapino! Omakin kaipaisi vähän täydennystä, tai no, lähinnä himottaisi kaikki ihanat kuosit... ;)

    VastaaPoista
  2. Onhan noita ihan omiksi tarpeiksi :) Itse haluaisin vähitellen siivota pinosta etutarralliset vaipat, mutta ne mahtuvat vielä ja mies tykkää käyttää niitä mieluummin kuin sivunepillisiä. Mies myös onnistuu jollain kumman konstilla vaihtamaan vaipan niin, että poika makaa selällään lattialla! Ei voi käsittää! Mä vaihdan aina sylissä, ja siinäkin heppu onnistuu heittämään noin neljä spirallia yhden vaipanvaihdon aikana.

    VastaaPoista