perjantai 21. syyskuuta 2012

Pomppupuku (toim. suom.)

Hassunkurinen jumpsuit on ollut jonkin aikaa muotia. Minä en ihan käsitä, miten tämä nyt eroaa vanhanaikaisesta potkupuvusta muuta kuin hupun ja käyttäjien iän osalta, mutta päätin nyt testata kuitenkin. Kaava on siitä edellisestä (?) Ottobresta pienin muutoksin - ja kämmäyksin: leikkasin etuosan kaavat vahingossa väärältä puolelta, ja vetskari kaartaa nyt oikean jalan puoleen eikä vasemman kuten pitäisi. Ei liene merkitystä hällä kuitenkaan :)

Aina toisinaan tuttavat siivoilevat kaappejaan ja saan lahjoituksena vanhoja kankaita. Nämä colleget ja resorit kulkeutuivat meille naapurista, kiitosta vaan! Nämä passasivat oikein hyvin tähän "harjoituskappaleeseen" - meininkinä on tehdä toinen pomppupuku KVK:n leppisvelourista. Selkäosaa pitää pidentää ja hihoja vähän lyhentää.

Muuten ompeluaika on kortilla, kun taaperoinen on vallan vauhdikas ja yritän löytää (oman alan) töitä. Mieluusti kuitenkin otan tilaustöitäkin vastaan, ja kaupan puolella on vielä varastossa vaikka mitä kivaa myynnissä!

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä hauskalta! Kyllä vaan voi ihmetellä, miten tosiaan eroaa siitä potkupuvusta. Nyt onkin hyvät ajat sellaisilla miehillä, jotka tykkäävät pukeutua söpösti :-/ Meille nimittäin tuli noin vuosi sitten tai yli kysely blogin kautta miehen kokoiselle potkupuvulle. Ehkä oli vain muodissa edellä.

  Täälläkin oman alan työt etsinnässä, jospa joskus jotain löytyy. Työstä se hakeminenkin tosiaan käy. Etenkin, kun sitä tekee kaiken muun ohella. Eikö pistetä joku kulttuurialan yritys pystyyn ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, nykyään valinnanvaraa ja kuluttajia piisaa laidasta laitaan :)

  Onnea työnhakuun sinnekin! Kyllä mulla kaikenlaista yritysideatynkääkin aina välillä käy mielessä ;) Olis vaan ihanaa löytää joku "oikea" työ vaihteeksi! Semmoinen kahdeksasta neljään ja varma palkka joka kuukausi :)

  VastaaPoista
 3. Joo ymmärrän täysin tuntemuksesi! Onneksi on näitä ihan kivoja "suojatyöpaikkojakin" olemassa. ;) Kovasti tsemppiä ja toivotaan, että molemmat löytää pian sen "oikean".

  VastaaPoista