maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kirjavat istuintyynyt puutarhatuoleille

Eilen oli kevään ensimmäinen päivä. Koko päivä ropsuteltiin pihaa, hinkattiin ja öljyttiin terassia, pähkäiltiin istutuksia ja välillä pysähdyttiin syömään jätskit auringonpaisteessa. Puutarhatuolien istuintyynyt olivat kastuneet ja homehtuneet, joten roskiin joutuivat. Minua se ei harmittanut, sillä ne olivat rumat ja tylsät alkujaankin, ja suunnittelin niiden uudelleenpäällystämistä jo viime kesänä.
Käsityöharrastustani leimaa kaksi oleellista elementtiä: rakastan värejä ja olen äärimmäisen kärsimätön. Tilkkulaatikon kautta sanoista tekoihin siis selkäsärystä piittaamatta, ja tuossa ne nyt ovat. Pikku väriläikät. Aivan ihanat. Täytin tyynyt styrox-muruilla (sillä sitä oli heti saatavilla). Päälliset ovat irrotettavat ja pestävät, sisätyynyt on ommeltu nekin kierrätyspuuvillasta.2 kommenttia:

 1. Ha, mietinkin, että mistä olit saanut patjan. Kärsimätön luonne täälläkin. Ei ehdi kaupoille lähteä, jos on inspiraatio.

  Ihanat kyllä tuli. Jahka tämäkin pääsee terassia miettimään, niin jotain tyynyjä voisi ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kun ei malta, niin ei malta ;) Itse asiassa nuo tyynyt on varmaan kivemmat tuolla styrox-täyteellä, vaikka ryhdikkäämmät toki olisivatkin vaahtomuovisisuksella. Mutta tykkäilen just tuosta rennosta pehmeydestä! Ja äkkiäkös niihin sisukset vaihtaa jos joskus siltä tuntuu.

   Poista