sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

...ja maratonompelun sunnuntai.

Tänään jatkoi maratoniommellussessio vielä kuuden tunnin rykäyksellä. Tänään meitä oli koko päivän paikalla kuusi ompelijaintoilijaa, ja pari kaunokaista kävi touhuilemassa osan päivää. Tässä päivän aikaansaannokset:

Vasemman laidan kaksi t-paitaa (vihreät pilvet kokoa 80cm ja violetti/keltainen apila kokoa 68cm) ovat mun tekeleitä, myyntiin tulevat. Samoin keskellä kuvaa liehuskeleva retrokukallinen ihanuus on aikaansaannokseni. Löysin martonin kaavakasasta ihanan, vuosikymmeniä vanhan peruskaavakirjan, jonka nimeä en valitettavasti ottanut muistiin. Ruutupiirroksesta nyhersin perinne-essumekon kaavapaperille ja taiteilin puuvillakaunokaisesta vieläpä kääntömallisen. Olkapäillä on nepparikkiinitys. Tämä ensiyksilö lienee kokoa n. 100 cm. Näitä tulee kesäksi myyntiin taatusti myös - miettikää, mätsäävä hellehattu siihen pariksi! Ihana!

Kiitos vielä ihanille naisille mahtavasta viikonlopusta ja Jyväskylän käsityökoululle upeista tiloista Kivääritehtaalla. Ensi syksynä uusiksi!

3 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi, olipa opettavainen, hauska ja inspiroiva viikonloppu! Ja vaikka luulin että nyt loppui ompeluinto hetkeksi, niin mitä vielä - sehän vaan yltyi! :D Voijjeij!

  VastaaPoista
 2. Oi jospa oisin saanut olla mukana!

  VastaaPoista
 3. Joo, en malta odottaa päiväuniaikaa, että pääsee taas surruuttelemaan :)

  Ja Henni, ensi syksynä sitten mukaan, suunnitteluhommat käyvät jo kuumana FB-ryhmässä!

  VastaaPoista