lauantai 17. maaliskuuta 2012

Ompelumaratonin lauantai

Facebookin "Ompeluelämää Keski-Suomi" -ryhmässä virisi jokin aika sitten ajatus ompeluharrastajien yhteistapaamisesta, ompelulanista tai -maratonissa. Tänään odotettu päivä sitten koitti, ja tässäpä todistusaineistoa, että tehdiin me mimmit muutakin kuin juoruttiin!

Tänään meitä oli paikalla 14 harrastajaa, ja tässä päivän saldo! Reippaita oltiin, eikös?

Itse askartelin poikaselle kaksi t-paitaa ja Olentolaan sain tehtyä yhden paidan. Lisäksi tein kaksi hattua (bongaa kuvasta), joista toinen menee myyntiin ja toisen taidan antaa kaverin muksulle kesälätsäksi.

T-paidat olivat mieluiset ainakin poikaselle, joka niitä kovin kanniskeli ja pussaili, eikä aloillaan meinannut pysyä hetkeäkään mallikuvausten aikana.

Kaava on oma kirjekuorikaula-aukollisen paidan kaava. Raidallinen on kokoa 90 ja junakuosinen 86. (Lapsukaisella jalassa muuten taannoin Unikuun terapiahuoneen arvonnasta voitetut laiskiaispökät).

Parasta antia päivässä oli ihanien naisten ja rauhallisen ompelutuokion lisäksi se, että opin uuden, todella helpon ja siistin tavan kiinnittää resori! Miljoonat kiitokset Päiville vinkistä! Voin tehdä kuvallisen ohjeen kunhan joudan ja muistan :)

Huomenna jatkuupi maratoniommellukset. Ihan parasta!

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvältä ja tehokkaalta näyttää päivän saldo! Olisi ollut kiva osallistua, mutta täällä mä vaan lomailen ;) Huomenna taas Jyväskylään.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä huippukivaa! Harmi kun en pääse enää huomenna. :(

    VastaaPoista
  3. Ihan superhuippua oli! Mun tarvii selkeästi vielä jatkaa resorinkiinnitysharjoituksia, ei mennyt niinkuin Strömsössä, mutta ehkä sitten huomenna kun ajatus muhii yön yli. :) Huomiseen!

    VastaaPoista