perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pakkailuhommia

Vauvan kanssa matkustamisessa on kyllä omat kommervenkkinsa: miten sitä onkaan joskus päässyt lähtemään viikonloppureissuun vähän isomman käsilaukun kanssa? Nyt eteisessä autoonpääsyä odottaa kolme (!) kassillista tavaraa, ja yhden kassin sisältö näyttää tältä:

Näillä olisi tarkoitus pärjätä sunnuntaihin:
- hahtuvaimu, hahtuvaviltti ja HH Wool Longies -villahousut
- neljä sisätäyttövaippaa
- 12 etutarrallista taskuvaippaa
- seitsemän sivunepillistä taskuvaippaa
- viisi harsoa

Täytin vaipat valmiiksi, että niitä olisi helpompi kuljettaa. Melkein kaikissa on imuna bambu-frotee-perhostaitto, joissakin myös mikrokuitua. Melkein koko (sopiva) vaippavarasto tässä siis! Pari vaippaa jää kotiin odottamaan pesua ja pari puhdasta odottaa kotiutumista. Saapa nähdä, miten tämä pino viikonlopun riittää...

2 kommenttia:

 1. Riittikö? Suurelta näyttää ainakin näin kuvassa määrä, mutta äkkiäkös noita tulee vaihdettua.

  Miksi muuten vaihdoit konetta? Etkö ollut vanhaan tyytyväinen?

  VastaaPoista
 2. Hyvin riittivät vaipat ja olisivat riittäneet vielä yhdeksi, ehkä kahdeksikin vuorokaudeksi :) Lapsonen matkusti suurimman osan reissusta liinassa, eikä silloin pissaa paljon muutenkaan. Mutta hyvä aina varautua pahimpaan, mistäpä tuota tietää minkä ripulin poikanen olisi voinut reissussa saada.

  Vanha kone oli ihan hyvä, muttei kestänyt näin kovaa käyttöä. Kun ostin koneen syksyllä, niin myyjäkin sanoi, että se on tarkoitettu satunnaiseen harrasteluompeluun, eikä pysy kyydissä kovemmassa vauhdissa. Konetta piti puhdistaa ja öljytä päivittäin, se katkoi väsyksissään ylälankaa, ei jaksanut käsitellä kovin paksuja kankaita ym. vikoja, joihin mun aktiivikäytöllä turhautui. Voin kuitenkin suositella E20:tä hyvillä mielin sunnuntaiompelijoille, se on oikein hyvä peruskone.

  Lisäksi vaihtoon vaikutti se, että siinä oli vielä takuu voimassa, minkä vuoksi myyjä suostui hyvittämään vaihdossa lähes ostohinnan verran uuden koneen hinnasta. Siis maksoin E20:stä aikoinaan 220€, nyt sain vaihdossa hyvitystä 190€. Kyllä se oikein hyvin tuon kolmenkympin edestä ehti palvella :)

  VastaaPoista