tiistai 7. kesäkuuta 2011

Vaippoja

Olemme lähdössä viikonlopuksi häihin Helsinkiin, ja minulle iski vaippapaniikki. Olimme pari viikkoa sitten käymässä Tampereella, ja jo yhden yön reissulla vaipat meinasivat loppua kesken. Haluaisin mieluusti selvitä kahden yön reissusta turvautumatta kertseihin. Ompelukone surisemaan siis - muuten uusi sellainen, vaihdoin tänään Husqvarna Viking E20:ni Vikingin Emerald 118:iin, huomattavasti monipuolisempaan, kestävämpään ja ammattimaisempaan koneeseen. Hieman pitää vielä koneen kanssa tutustua paremmin, mutta tällaisia sillä jo sain aikaiseksi (tai itse asiassa nuo ylimmät, muut tein eilen vanhalla koneella):

Muutama sivunepillinen taskuvaippa

Yksi tarrakiinnitteinen taskuvaippa:

Ja yksi bambu-collegeinen ja tencel-froteinen sisätäyttövaippa. Vaippa on Mummut-kaavan M-kokoa, ja minusta aivan järjettömän suuren, varsinkin leveän tuntuinen. Saapa nähdä, miten toimii käytännössä. Tarratkin menivät tässä jotenkin vinksin vonksin...

Vielä pari vaippaa kun ehtisi ennen perjantaita surauttaa, niin uskaltaisi lähteä matkaan. Muitakin juttuja olisi työn alla: sadekantosuoja on viimeistelyä vaille valmis, kaverin taaperolle pitäisi ommella harkkahousuja ja samaisen kaverin pian syntyvälle vaaville taskuvaippoja. Kyllä mää varmaan jossain välissä... :)

PS: Kirppispöytäni vuokraus loppuu tänään. Olen saanut melkein kaikki pieneksi jääneet vaipat myytyä joko materiaalihinnoilla tai vähän sen yli. Tämän 3,5-kuisen vaipatus on siis tähän mennessä maksanut 43,50€, joka on yhden henkilön vesimaksu taloyhtiömme vastikkeessa kolmelta kuukaudelta ;) No joo, viehän tuo kone toki sähköä ja pesuaineitakin, niin pistetään tasan viisi kymppiä. Vaan on tuota vaavia tietty pestykin samaisen vesimaksun turvin :D Ja vesimaksu olisi maksettu, vaikka ei kestoiltaisikaan, niin loppusumma on käytännössä +- nolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti