tiistai 13. joulukuuta 2011

Poppapöksyt taikamiehelle

Kaavoitin taas kerran haaremihousuja, sillä mulla on ajatuksena, että niitä saisi verkkokaupasta vain kahta kokoa: 0-1-vuotiaille ja 1-3-vuotiaille, noin siis niinku suurinpiirtein. Kyllä ne taatusti pitempäänkin menis vaikka shortseina, on ne niin oivat taikahousut ne on. Vahingossa tulin nimenneeksikin ne poppapöksyiksi.

Oma poikanen on siellä taaperokäyrän miinuspäässä, joten pitää testata näitä pöksyjä isommillakin kavereilla. Kuvassa vertailun vuoksi 80-senttiset Lindexin velourpökät, jotka ovat melko hyvät perushousut kestopepunkin kanssa käytettäviksi.

Kokoero näyttää hurjalta, eikös :D Vaan käytössä nuo eivät olekaan "liian isot", vaan aevan ehanat! On tilaa touhuta, ei kiristä, ei purista ja näyttääkin tosi hauskalta! Lököttää erittäin tarkoituksenmukaisesti haaremihousutyyliin:


Kauhian vaikia oli saada tuota poikaa seisoskelemaan paikoillaan kuvan ottamisen ajan. Istumakuvista pöksyjen juju ei samalla tavalla näy. Housujen on siis tarkoitus olla a) hauskat b) monikäyttöiset c) superpitkäikäiset d) äärimmäisen mukavat, tasa-arvoisessa järjestyksessä.

Niin ja onhan tuossa tuo paitakin. Tuo kaava on kyllä täydellinen näin vaatimattomasti sanottuna ;) Kankaana näissä kaikissa on (Kimperin?) joustofrotee Vauvauvasta ja paidassa lisäksi jotain resoria jostain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti