maanantai 19. joulukuuta 2011

Puuhaatouhuakauheestikaikkea

Yhtä sun toista on valmistunut. Ennen pukinkonttien aukenemista en rohkene kaikkea esitellä, mutta uskoisin erään lukijan ilahtuvan nähtyään tämän kuvan:

Eli pyynnöstä taas pari imetysmekkoa, tällä kertaa trikoota ja kokoa 38. Toinen mekko on tulevaa kesää (!!!) ajatellen hihaton, toisessa on suunnilleen 3/4 hihat pitkähköllä resorilla. Meinasi kangas loppua kesken ommellessa, niin jouduin vähän säveltämään. Vaikka kangasta oli naftisti (ihan oman laskuvirheeni takia) kummassakin mekossa, niin melko näppäriä kohdistuksia noihin tuli kuitenkin ihan puolivahingossa.

Saatiin joulusiivottua, ja pyyhekaapinkin kahlasin läpi. Muutama ei-niin-kivan-värinen käsipyyhe päätyi hyyyyvin simppeleiksi ruokalapuiksi, ihan omaan käyttöön ja todelliseen tarpeeseen:

Suloisen poikamainen persikanvärinen kanttinauha on sekin omasta varastosta - ei tosin mitään hajua, miksi mulla on metreittäin ja taas metereittäin tuon väristä kanttinauhaa... Nuo kuviot tikkasin kiinni ihan vain tilkkuläjää pienentääkseni. Mutta kelpaa näille hattarapilvilappusille nyt körilään sotata.

Nämä sukat taitavat olla päätymässä lahjapakettiin, mutta en usko sukkia pyytäneen kaverini miehen kuuluvan blogini aktiivilukijoihin, joten menköön nyt:

Ihan perus-Seiskaveikkaa, suunnilleen kokoa 43 nämä ketunpätkät.

Semmost. Ei mulla muuta tällä kertaa. Moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti