perjantai 30. joulukuuta 2011

Kaikki paikallaan ja paikka kaikelle

Vihdoin sain ompelunurkkaukseni käteväksi, nätiksi, ergonomiseksi ja IHANAKSI! Aiemmin koneet ovat nököttöneet kolhon ja vähän rikkinäisen vanhan klaffipöydän päällä ja ompelutarvikkeet ovat olleet mitenkuten saatavilla erittäin epäkäytännöllisessä varastohyllyssä. Huone itsessään on "lastenhuone", mutta kun ei tuo tirriäinen vielä mitään omaa huonetta tarvitse, olen vallannut sen melko hävittömästi itselleni :) Ennen-kuvia ei ole, mutta tässäpä jälkeen, aaaahhhh...

Kuvat puhukoot puolestaan mutta muutama sananen silti: tilanjakaja onnistuu todellakin jakamaan tilan! Rakastan tuota pientä lukunurkkausta, joka samalla syntyi! Huomatkaa keinutuolin päällä ihana torkkupeitto, jonka virkkasin isoäidin neliöistä pari vuotta sitten.

Pöytä on niiiiiiin sopivan kokoinen ompelukoneelle ja saumurille kuin vain mahdollista! Työskentelytilaa en pöydälle edes tarvitse, koska tykkään leikellä kankaat, piirtää kaavat jne. lattialla. Siksi huoneessa ei ole mattoa. Kankaita säilytän kuvan ulkopuolelle jäävässä vaatekomerossa.

Avohyllyssä tavarat ovat kätevästi saatavilla. Jotain piilevää naisellista tilpehööripuoltani ilahduttaa suuresti se, että minulla on kauniita pieniä esineitä kauniissa pienissä purkeissa nätisti saatavilla. Käsityöaiheiset kirjat ja -lehdet muuttivat vihdoin omaan hyllyynsä nekin.

Katossa killuu poikaselle raskausaikana neulahuovuttamani mobile. Ikinä se ei oikein päässyt käyttöön (perhepedin päälle on hieman epäkäytännöllistä viritellä killuttimia), mutta kiva se on silti.

Mie tykkään! Entäs te?

3 kommenttia:

 1. Äiskähän kyllä tykkää. kun saat kaiken laitettua nätisti ja kädenulottuville. Hyvän näköinen ja käytännöllinenkin

  VastaaPoista
 2. Varmasti tosi mukava, kun on oma tila työskennellä, voi kunpa olis mullakin...Tuli ehkä vähän useammin ommeltua, jos ei koneita ja kankaita ym pitäisi aina kaivaa kaappien periltä ja sitten ne kaikki tavarat pitää taas tunkea takas kaappeihin, ettei pikkuväki pääse niihin käsiksi...Pitäis olla yks ylimääräinen huone :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Hyvin suunniteltu (mietitty, valmisteltu) on puoliksi tehty. Nyt ei muutaku surruuttelemhan.:)

  Kathon vielä valasimeksi joku punasesta retro-emaliläviköstä tehty lamppu. Aijjai.

  VastaaPoista