maanantai 2. tammikuuta 2012

Tuotekehittely jatkuu

Olen jo tippunut laskuista, kuinka monta sisätäyttövaippaa on lähtenyt testiryhmälle kokeiltavaksi, mutta malli ainakin on muuttunut hurrrrrjasti parempaan suuntaan. Nyt on niin nättiä, niin nättiä ja omasta mielestä tosi toimivaa. En tiedä, istuvatko nämä vaipat niille kaikkein hoikimmille lapsille, mutta ainakin tällaisille tomeroille tänttäröille napsahtavat päälle oikeinkin napakasti :)

L-koon sisätäyttö näyttää nykyään tältä eikä toivottavasti ja luultavasti enää kamalasti muutu:

Pari pipoa ja paitaa on myös lähtenyt testiryhmälle. Itse olen erityisen ihastunut paitoihin ja kivaan Tellervo-koristeompeleeseen. Työläs tuo on tehdä, mutta ehdottomasti sen arvoinen, vai mitä:


Pipoihin yritin silitellä ja applikoida ja vaikka mitä näitä Tapioita ja Tellervoja, mutta ihan parasta tapaa ei ole vielä tullut vastaan. Pipoja tullee myyntiin aina aikuisten kokoihin saakka, sen verran näihin solmuhassutuksiin ihastuttiin:Tuo alin viivapiirrossilityskuva toimii ehkä parhaiten, koska se ei repeile tai halkeile samalla tavalla kuin yläkuvan värillinen printti. Keskimmäiseen pipoon metsänhaltijapariskunta on silitetty ensin valkoiselle puuvillalle ja applikoitu sitten joustavalle pipokankaalle. Kuvassa näyttää ihan hyvältä, mutta on luonnossa mielestäni hintsusti epäsiistin näköinen. No, kattoo nyt, mitä näille tekis :) Kivaa tämä tuotteiden suunnittelu, ideointi ja etenkin tekeminen kyllä on!


Ai niin, kestositeitä on tulossa myyntiin myös, ovat ihanaisen pehmeitä ja istuvia. Tenceliä, softista, flanellia ja bambufleeceä ovat syöneet nämä:

Varmaan jotain muutakin on valmistunut, mutta tahti on nyt niin huima, että en edes muista kaikkea :D Olennon verkkokaupasta tulee muuten nimeltään Olentola, ja ovet aukeavat toivottavasti helmikuun alussa. Jännittää ja innostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti