maanantai 9. tammikuuta 2012

Myssykkä

Tämä on nyt toinen versio lentäjämallisesta fleecemyssystä, johon yritän piirtää kaavaa. Vielä vähän lörpsöttää sieltä täältä, mutta kypärämyssyn kanssa istuu jo aika hyvin.  En oikein hallitse tuota joustokanttinauhan käyttämistä... Voisi ehkä kokeilla resoria. Korvalliselle applikoin toisenvärisestä fleecestä lämmikkeeksi ja koristeeksi pari erilaista koukeroa, toimii aika hyvin.

Kesäksi tämmöinen olisi söpönen vaikka kaksinkertaisesta trikoosta. Kiinnitys on neppareilla.


3 kommenttia:

 1. Tää on kivan näköinen, meillä vois olla käyttöä tämmöiselle myssylle :) Tuota fleeceä materiaalina vaan vähän vierastan, oliskohan joku muukin materiaali hyvä tähän...?

  VastaaPoista
 2. Fleece on minustakin vähän ikävä materiaali ainakin suoraan iholla. Lisäksi se nyppyyntyy helposti. Fleece on kuitenkin suht. edullista, helppoa työstää, lämmintä, kestää kosteutta... On siinä siis puolensakin ainakin tuommoiseksi päälihatuksi kypärämyssyn päälle. Kevät/kesämyssyiksi meinasin tosiaan trikoisia, ja vähän lämpimämpiä voisi kokeilla vaikka kaksinkertaisesta merinovillaneuloksesta.

  VastaaPoista
 3. Antipilling-käsitelty fleece sopii varmaan paremmin, ei nyppyynny. Miten olis ulkopinta fleeceä ja sisäpinta jotain muuta, vaikka merinoa. Varmasti lämmin ja mukava.
  Kiva myssy on!
  U

  VastaaPoista