perjantai 13. huhtikuuta 2012

Imetyspaita hakee muotoaan

Eräs lukija pyysi minulta imetyspaitaa, joka ei saisi näyttää imetyspaidalta. Hauska haaste! Mallailin vanhoja imetyspaitojani ja tilasin yhdet valmiskaavat, ja tämän materiaalin perusteella läimin kasaan ensimmäisen yritelmän omaa kokoani (lahjaksi kaverille, itsehän en enää imetä).

Kangas on jotain sekoitejerseytä, jonka löysin kirpparilta. Kankaan toisessa lauidassa kulkee tuommoinen hauska violettisävyinen kuvio, ja saadakseni hyödynnettyä efektiä, tein takakappaleen kahdesta osasta.

Helmaan tein halkiot, en ole ihan varma, oliko ratkaisu ihan kaikista paras... No, ne on helppo jättää poiskin.


Imettäminen onnistuu ristikkäin olevien etukappaleiden välistä tai alla olevasta salaluukusta. Ompelin luukkuun vielä pienen nepparin, että alaosa ei vahingossa lörpsähtäisi pussittamaan, vaan paita istuisi nätisti päällä tilanteessa kuin tilanteessa.

Mitäpä tuumaatte, onnistuinko? Ei kai tämä paita ihan ensivilkaisulla huuda "katsokaa, minä imetän"? :D

2 kommenttia:

  1. Ihana! Tuleeko näitä (tai muita imetyspaitoja) verkkokauppaan jossain vaiheessa? Kelpaisi minulle kyllä. Eikä kyllä suoraan minusta näytä mitenkään imetysvaatteelta.

    VastaaPoista
  2. Juu tulee, mitä todennäköisimmin juuri tämän mallisia (vähän vielä piirtelen ja modailen kaavasuunnitelmaa mieleisemmäksi). En usko, että teen varastoon juurikaan, mutta tilaustuotteeksi. Niin ja tätä ko. kangasta riittäis ehkä vielä kahteen paitaan, jos juuri tästä haluaa? Pitää vain miettiä tälle joku 2. laatuisen hinta, tuossa kankaassa on nimittäin muutamia kohdistusvirheitä :/ Esim. ylimmän kuvan selkäkappaleen yläosassa näkyy, kuinka raita yhtäkkiä heilahtaa kummallisesti.

    VastaaPoista