tiistai 23. lokakuuta 2012

Herraskaista päällepantavaa rymyreiskalle

Joskus pitää hienostella, eikä joka paikkaan kehtaa viedä kakaraa niissä kaikkein rönttösimmissä rytkyissä. Askartelin sille sitten tämmösen söpön takin, jossa se voi hienostella ja hurmata kauppareissuilla.Kuosikangas on 2. laatuista pulia Kangastukusta, ja vuoriksi leikkelin vanhan topatun unipussin. Hihoihin unipussi ei riittänyt, joten hihat vuoritin liukaspintaisella tikkitoppapalalla. Vetskari on kirpparilta. Todellinen kierrätystakki, ehkä ihan heti ei uskoisi tarvikekustannusten jäävän alle kymppiin :) Takki on mukavan lämmin, ja pulin ansiosta pitää myös kosteutta. Heijastinfriikkinä ompelin heijastinnauhaa etukappaleisiin ja huppuun, selkään leikkelin leveämmästä heijastinnauhasta kolmion. Kaava on oma, se sama, jolla tein syystakin.

4 kommenttia:

 1. Hatunnosto sille, että joku viitsii PULista jotakin ommella. Itsellä meni hermot jo ompelun alkuvaiheessa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs pulissa tökkii? Toki teflonjalka on lähes välttämätön apu, ettei kangas vedä, mutta sen kun saa hommattua niin surrur vaan :)

   Poista
 2. Hieno takki! Ei riitä pulin kanssa meillä teflonitkaan ;) Paininjalan puristusta kun vielä saisi säädettyä, niin sit vois taas noita nahkeita kokeilla ommella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappaskeppas, kai mä sit vaan oon niin tottunut vaippaompelusten kanssa, etten osaa pitää pulia yhtään hankalana :)

   Poista