maanantai 4. heinäkuuta 2011

Harjoitteluhousut isolle tytölle

Kaveri kaiveli laatikoistaan läjän vanhoja vaippakankaita ja pyysi surauttamaan niistä 3-vuotiaalleen harkkahousut. Lapsonen on jo ihan kuiva, mutta toisinaan leikin tiimellyksissä ja yöllä saattaa sattua vahinkoja.

Tyttönen on ikäisekseen isokokoinen, noin 4-vuotiaan tasoa, joten sopivan kaavan löytyminen oli hankalaa. Melkein kaikissa netistä löytyvissä harkkahousukaavoissa mainostetaan, kuinka ne sopivat hoikkareitisille pikkutaaperoille. Lopulta päädyin muokkaamaan tätä kaavaa tytön mittojen mukaiseksi ja sain aikaan tällaiset:

Pöksyt valmistuivat jo kolmisen viikkoa sitten. Menen tänään tervehtimään tämän tuoreen isosiskon upouutta pikkusiskoa, ja kyselen samalla käyttökokemuksia. Kerron sitten, voiko näitä suositella muillekin vähän isommille kuivaksi harjoitteleville mukeloille.

Jännittääpä mennä tervehtimään pientä tulokasta... Miten tuo meidän mötkyläkin oli ihan vasta aivan pienen pieni, kun se nyt punnertaa kaikkia 9 kiloaan komeasti istuma-asentoon vähän autettaessa ja äheltää matolla itseään navan ympäri - tänä aamuna on pyörähdetty jo kahdesti!

MUOKS: Hyvin istuvat harkkahousut, ja olivat jo kuulemma pelastaneet yhden kauppareissun. Lisää surauttelemaan siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti