torstai 21. heinäkuuta 2011

Tuliaisia

Viikon hiljaiseslo johtuu siitä, että kävimme vauvan kanssa vierailulla siskoni luona Saksassa. Siskoa oli tosi kivaa nähdä pitkästä aikaa, mutta varsinaisen shown varsti kuitenkin Kallea kaksi kuukautta vanhempi serkkupoika. Aivan ihanaa, että on näin samanikäiset lapset siskon kanssa!

Askartelin tuliaisiksi serkkupojalle tällaisen paketin:

Mukana siis villamyssy, merirosvokuvioisesta puuvillasta (Eurokangas) tehdyt haaremihousut, violetiksi värjäämäni harvinaisen pehmeä Vauva-lehden kantoliina, muutama kestovanulappu (näitä olen tehtaillut tilkuista paljon, ei vain ole tullut kuvattua), suomenkielinen lorukirja ja hauska hellelippis. Lahjat olivat ilmeisen mieluisia, vaikka haaremipöksyjen nilkkakuminauhoja pitikin vähän löysentää. Serkkuvauva nukahti liinakyytiin kaksi kertaa, ja sisko kehui pitkän liinan kantomukavuutta kovasti! Liinailun voi siis aivan hyvin aloittaa vähän isommankin vauvan kanssa!

Koska kamerani muistikortti teki tenän reissussa, eivätkä vaatteet tallentuneet uuden omistajansa päällä, tässä hauska lippis oman vauvan päässä:

Autokangas on kirppislöytöpuuvillaa ja malli Ottobre-lehden numerosta 3/09.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti