keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kettuilua

Väliaikapuhteena kettusukat itselle. Olin jo aloittanut kettutöppösten neulomisen, kun mäyränkutistumisonnettomuus muutti suunnitelmien suuntaa. Sipsutellaan sukkasillaan sitten, lämpöiset nämä ovat näinkin ja mun edelliset ketut ovatkin jo ihan puhkijuostut.

Oranssi lanka on Novitan Nalle aloeveraa kaksinkertaisena (12 silmukkaa puikolla) ja valkoinen on jotain villaa iiiiihanasta lankakauppa Titityystä. Silmät ja kuono on varmaan jotain Huopasen jämää.

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat! Pitää varmaan varastaa idea pukinkonttiin.

  VastaaPoista
 2. http://www.etsy.com/listing/80590530/rollo-cute-fox-scarf - olis hyvä pari noille :)

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi! Missäs blogissa näin joku aika sitten samantapaiset lapaset?

  ...ja ideoiden varastamiselta ei varmaan voi välttyä, kun tuotoksiaan julkisesti esittelee, ja itsekin olen törkeästi ripannut joitain blogistaniassa vastaan kävelleitä juttuja. Mutta kyllähän se hieman nuivalta tuntuu, kun oma hengentuote päätyy jonkun muun (sarja)tuotantoon. Käsityö- ja taidemaailmassa valitettavan yleinen ilmiö: kun joku hoksaa jotain hauskaa, niin hetki vaan, kun samanlaisia tai hintsusti varioituja juttuja tupsahtelee joka mutkassa vastaan - sinne meni sitten yksilöllisyys. Vai mitäpä muut ajattelette tästä ilmiöstä?

  VastaaPoista
 4. kas tällaistako sinä puuhailetkin! :) vähän hienot sukat, sun kannattaisi myydä niitä jjk:lle, jotka kettuina tunnetaan, on kettukatsomoa ja kaikkea. -henna

  VastaaPoista