torstai 22. joulukuuta 2011

Sisätäyttövaippa testattavaksi

Nyt jänskättää! Olen koonnut testiryhmän Olennon verkkokaupan tuotteita varten, ja ekat testattavat tuotteet lähtevät pian tuomiolle. Ihan ekaksi olen vääntänyt sisätäyttövaippoja. Niin tai siis yhden vaipan, johon olen (melkein) tyytyväinen. Kovasti harjoittelin kuitenkin eka:

Näissä on ulkopinnassa joustofroteeta ja sisällä velouria, joustofroteeta ja coolmaxia. Ongelmaksi meillä loistavasti toimineessa mallissa osoittautuivat näiden matskujen kanssa kuminauhat: olen ommellut poikaselle sisätäyttövaippoja ilman tukikangasta, mutta pelkällä coolmaxilla on tajuttoman hankala saada täyttöaukko siistiksi. Viime yönä kuumeista lapsukaista paijatessa mulle sitten kirkastui, miten tämän homman saa toimimaan:

Kuminauhat kujiin ja saumuroidaan ulkopuolelta. En kamalasti tykkää siitä, että tikit jäävät näkyviin, mutta pitää vain hankkia erivärisiä lankoja, niin ei kai se haittaa. Ja ohkaisempikin vaipasta noin tulee, siis saumoista.

Mietityttää myös tuo tuotelapun paikka... Tuossa edessä se on minusta kaikkein paras, mutta vie sentin verran tilaa imuilta. Voisi sen toki ommella pelkkään ulkokankaaseen, kun laittaisi alle tukikankaan. Hmmm... Toinen mahdollisuus on mielestäni pystyyn jompaan kumpaan läppään kuten ylemmän kuvan alimmassa vaipassa. Mitäs tuumaatte?

Näiden testikappaleiden kuosit eivät ole samoja, jotka päätyvät verkkokauppaan myyntiin. Nämä vaipat on tehty "ostin ku halvalla sain" -matskuista, sillä koko arsenaali menee ihan omaan piikkiin, eikä tässä mitenkään rahoissa kieriskellä :) Älkää siis säikähtäkö kummallisia väriyhdistelmiä jne.

Muoks:

Tämmöiseen suuntaan on menty.Nyt alan olla tyytyväinen, saas nähdä, mitä testaajat tuumaa :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua tänne ja aivan mahtavat kettusukat tuossa edellisesssä! Kiva idea!

  VastaaPoista
 2. Kivoja vaipattimia! Minusta tuo "ulkoasaumurointi" näyttää hyvältä ja on varmasti käytännöllinen. Mulla on yhen AIO-vaipan vyötärö tehty noin ja se on TOSI hyvä!! Tuotelapun laittaisin eteen keskelle, vain ulommaiseen kankaaseen (ja tukikankaaseen) kiinni.

  Voin ruveta "testaajaksi" jos tarttet. :D

  VastaaPoista
 3. En ole oikein säännöllisesti tullut käyneeksi täällä, kun ei tuu enää bloggeriin tietoa... Pitäisi vaihtaa se osoite. Onpa hauskaa seurata yrityksen perustamistouhujasi! Onnea matkaan!

  Mites neppien kanssa asettuu tuo tuotemerkki sivuun? Tai sitten keskellä voisi olla kiinteä imukin merkin kohdassa, jos haluaa mielummin ommella sen kankaiden läpi. Meillä ainakin nousee pissit usein aika ylös ja juuri tuosta edestä ylhäältä alkaa kosteus tulla yli yövaipoissa, jotka on kauemman päällä kuin yhdet pissat. Kyllä tuotekehittelyssä on paljon mietittävää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ideoista! Tälleen tukikankaalla ja röyhelöillä tämä on jo niiiin kaukana alkuperäisestä, vaikka samalla kaavalla onkin tehty, että kiinteä imu ei välttämättä olis yhtään pöllömpi juttu. Etu- ja takakuminauhat mietityttää kans: ne pitäisi ehkä tehdä kolmipistesiksakilla kuitenkin, tai sitten rakentaa joku erillinen kuja irti saumasta... Ei oo oikein hyvä nyt.

  ~uku~, testiryhmään ei toistaiseksi oteta lisää jengiä, järkkäsin Facebookissa nopean nimenhuudon, ja ekat 10 pääsi mukaan. Tai no 14, kun en hennonut jättää mattimyöhäisiä pois :D Mutta vinkkaan, jos tilaa tulee!

  VastaaPoista