torstai 9. toukokuuta 2013

Arvonnan voittajat

Erittäin Virallinen Arvonta on suoritettu, ja tällä kertaa onni suosi seuraavia nimimerkkejä:

Lippikset vapaavalintaisista väreistä suhahtivat nimerkeille -Katja ja Kiikeri, tuttinauhat nimerkeille Anonyymi / ninuska76 ja Anne ja yllätyspalkinnon saa pikkupippuri.

Yllätyspalkinto on tunti ompeluaikaani: käytännössä siis mikä tahansa vapaavalintainen ompelus, jonka valmistamiseen kestää noin tunti; peruspaita tai -housut, vaippa, liivimekko, lippis, tyynynpäällinen, neuvolakortin kannet, pussukka... Mitä pientä ja tarpeellista pikkupippuri haluatkin!

Lähettäkää voittajat sähköpostia osoitteeseen olentoblogi(at)gmail.com niin sovitaan yksityiskohdista. Kaikki palkinnot valmistetaan materiaaleista, joita kaapeistani löytyy ja ne toimitetaan voittajille noin kuukauden sisällä. Onnittelut vielä!

4 kommenttia:

 1. voi kekkuli mitkä palkinnot, oon kade! järkkää äkkiä jotain uutta arvontaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, voihan sitä aina kysellä tilaustöitä jos joku jäi oikein kutkuttelemaan ;) En tiennytkään, että sulla on blogi, kävin heti stalkkaamassa! Ihanan yksityiskohtaisesti olet jaksanut raskauttasi dokumentoida, tuosta on varmasti iloa myöhemminkin. Tsemppiä viimeisiin viikkoihin ja pian nähdään!

   Poista
 2. Olinkohan minä se tuo Anne.... Vai olikohan monta Annea arvonnassa mukana :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä hyvinkin, ei ollut kuin yksi Anne kolmella arvalla :) Pistähän postia tulemaan!

   Poista