torstai 16. toukokuuta 2013

Tänäänkin leivottiin...

Tämmöisiä läjiä:
Ei kovin houkuttelevan näköisiä, vai mitä... Vaan tämmöisiä niistä tuli!

Vettä, vehnäjauhoja, ohrahiutaleita, paaaaaljon voikukanlehtiä, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä, hiivaa, vähän suolaa.
Ja hyvin maistui!

Ei meillä yleensä leivota joka päivä, mutta näin alkukesän yrttiaikaan pyöräytän kyllä mielelläni sämpylöitä, kun niihin on niin helppo tunkea kaikenlaista herkullista ja terveellistä. Lisäksi kesällä kaupan leipä homehtuu ennätysnopeasti pussiin. Ja ei se nyt iso vaiva oikeastaan olisi leipoa vaikka joka päivä - iso säästö se olisi ainakin!

3 kommenttia:

 1. Juu ei oo sämpylöiden pyörittely vaiva eikä mikkään, tuli sen leipähaasteen aikana huomattua. Pitäs reipastua sen kanssa taas, kun koulukiireiden takia jäi.

  Mää ainaski tykkään kovin uusista aiheista ja ootan innolla, minne kaikkialle tän laajennuksen myötä sun kanssa vielä pääsee! Uus ulkoasukin on ihanan tuore ja raikas, oikein hyvä!

  VastaaPoista
 2. Kiitosta! Uusi into on kyllä blogin pitämiseen uudistuksen myötä! Rakas aviopuolisoni tosin kommentoi, että "ai sekö on nykyään tommonen ekohörhöhippiblogi, tommonen hippivihreäkin", mistä olin hieman tyrmistynyt, kun en ollut asiaa kyllä siltä kannalta ajatellut :D Vaan voi tää olla sitäkin!

  VastaaPoista
 3. Apua, jos sulla on hippivihreä niin onko mulla sitte ruiskukan sininen... :D Parempi ettei kysellä ukkoseltasi ainakaan mielipidettä!

  Sen uuden innon kyllä huomaa, jiphei!

  VastaaPoista