maanantai 1. elokuuta 2011

Imetyspaita

Sukulaistyttö lähti kotiinsa, ja sain taas saumurin itselleni. Oli kyllä mukava seurata, miten käsityöinnostus syttyi ja kimpoili nuoressa vieraassa. Se, minkä hän suunnittelemattomuudessa ja malttamattomuudessa hävisi, voitti ehdottomasti kekseliäisyydessä ja luovuudessa.

Mutta nyt päiväuniajan hiljainen huristeluhetki on taas varattu minun käyttööni! Ensitöikseni hurautin itselleni imetyspaidan Vauvauvasta löytämästäni joustofroteesta. Ohje on Suuri Käsityölehden numerosta 1/2005. Koko on minulle yleensä sopivin 42, mutta paidasta tuli liian lyhyt, vaikka muuten istuu hyvin. No, siitä suunnittelemattomuudesta ja malttamattomuudesta puheenollen... Minulla on pitkä selkä, ja monesti paidoissa on sama ongelma. Kangasta oli kuitenkin sen verran naftisti, että ei tästä kovin paljon pidempää olisi voinutkaan tehdä. Ja vähän korkeamman vyötärön kanssa menee oikein hyvin...Ylimmästä kuvasta näkyy, millaisen luukkusysteemin etukappale alleen kätkee.

Saan tällä viikolla ison palan Taateli-joustofroteeta, ja ajattelin siitä tehdä imetystunikan / -mekon. Viikonloppuna on eräät juhlat, jonne tarvitsenkin jotain pehmoista, kotoisaa, lämmintä, käytännöllistä ja nättiä :)

MUOKS: Just hokasin, että tuohon helmaanhan vois tällätä leveähkön resorin. Joo! Josko jo illalla ehtisin, otan sitten kuvan :)

MUOKS MUOKS: Ja tässäpä (tärähtänyt ja hämärä) kuva kera pelastavan resorin! Jos ei ihan lempipaita tullut, niin melkein:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti