sunnuntai 21. elokuuta 2011

Töppöset

Käsityörintamalla suorastaan kohisee. Toisaalta musta on kyllä mukavaa, että työn alla on sekä virkkaamista, neulomista, ompelemista että huovuttamistakin, mutta vähän se hidastaa valmistumistahtia :) Lisäksi kaikki työn alla olevat jutut ovat nyt tilaustöitä, joten yritän olla tosi huolellinen. Poikasen hammastuskat eivät nekään jätä liikaa työrauhaa... Toivottavasti se hammas sieltä kohta tulisi näytille, turhaan ujostelee ja kiusaa pientä.

Mutta tällaiset liinailutöppöset sain aikaiseksi! Toiveena oli "ruskeaa, oranssia ja punaista ja jotain kiekuroita jos vielä sais", niin minähän tekaisin tällaiset tulenpalavat popot:

Tilaajalle muistutukseksi, että saapi tulla noutamaan!

Työn alla lisäksi: kaksi onbagia, kahdet liinailutöppöset, kolme vaippaa, yksi myssy, kolme sorminukkea ja käsinukke. Ainakin. Ja viikon päästä karkaan Italiaan.

2 kommenttia:

  1. hianot on, mutta miksi LIINAILUtöppöset? tervetuloa italiaan, täällä on mahtavaa. ja mahtavat alet, -70% normaaliale. olen säästänyt jo monta monta sataa euroa : D

    VastaaPoista
  2. Voihan niitä toki muutenkin käyttää, mutta ovat liinaillessa erityisen kätevät, kun liinassa vauvan varpaat jäävät suojatta, ja huovutettu töppösosa on tosi lämmin. Pitkät varret sukissa ovat myös plusplusplussaa liinaillessa, kun ne saa vedettyä koko säären päälle peittoon. Tossa pari postausta alempana on lisää juttua aiheesta :)

    Jee, kohta tosiaan lomalle! Mä oon aika poikki tuon lapsosen hammaskitinöiden kanssa, sielläpä on sitten useampi syli, johon torpata toinen vaihteeksi huutamaan. Ja siippakin on kipeänä nyt... Joten aika hiljaista on edelleen ompeluhuoneessa, ei tässä ehdi vaikka haluaiskin.

    VastaaPoista