tiistai 22. maaliskuuta 2011

Neljä taskuvaippaa

(Korjasinpas täältäkin termistöä: nämä ovat siis taskuvaippoja eivätkä sisätäyttövaippoja kuten ensin virheellisesti luulin ja väitin. On se hienoa, että tiedän mitä ompelen :D )

Alkuhuumassa hurauttelin samaan hengenvetoon neljä somaa S-koon taskuvaippaa. Onneksi jälkikasvu on perin rauhallista ja tyytyväistä sorttia, niin ompeluaikaa jää kosolti!

Ompelin myös muutamia tiimalasin muotoisia imuja hamppu-bambu-kuituisesta fleecestä, niistä kuvia ja käyttökokemuksia myöhemmin. Ainakin kangas tuntuu pehmoiselta ja jämäkältä samaan aikaan.

Parin päivän kokemuksella en vielä hirveästi uskalla sanoa imuista mitään: flanelleteissa käytetin lisäimuina vanhasta froteepyyhkeestä ompelemiani kaistaleita, mutta vaippa oli kyllä jatkuvasti märkä. Uusissa sisätäyttövaipoissa olen käyttänyt imuina kolminkertaista flanellia pohjalla ja taiteltua harsoa päällä, mutta pissit tuntuvat tulevan etuosasta läpi. Lisäksi paketti on noin pikkuiselle (kuukausi siis poitsulla ikää) melkoinen mötikkä. Mikähän mahtaisi olla paras combo imuhommiin, suosituksia?

Tässä vielä nämä neljä söpöläistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti