torstai 31. maaliskuuta 2011

Linkkivinkki

Vielä yksi pikainen päivitys: käykääs kestoilunoviisit lukemassa Uusi Musta -blogin uusin päivitys kestovaippailuvinkeistä. Kirjoittaja on tosin ilmeisen heikkovatsainen tapaus, ei minua ainakaan ole koskaan kuvottanut tai oksettanut yhtään vaippoja huuhdellessa tai pyykkiin nostellessa. No mun järkyttämiseen tarvitaankin vähän järeämmät aseet, esimerkiksi suihkun viemärin puhdistaminen on minusta kotityö siinä missä pölyjen pyyhkiminen.

Ihmetyttää myös, että tämä Uuden Mustan Terhi ei juuri puhu mahdollisuudesta ommella vaippoja itse, vaan tyrkyttää vain valmisvaippoja, ja vieläpä amerikkalaisia sellaisia, vaikka aika moni suomalainenkin itsensä elättää ainakin osittain ompelemalla vaippoja jollakin toiminimellä.

Hyviä vinkkejä keskimäärin joka tapauksessa, ykkönen on minun suosikkini! Ysi on myös hyvä - harmittaa vain, että noita jatkopaloja ei voi tehdä itse ilman nepparikonetta. Jatkopalat ovat älyttömän hintaisia (n. 4-8€/kpl). Tosin ei niitä joka bodyyn tarvitakaan, meillä on kaksi, ja vain toista on ehditty käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti