keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sisätäyttövaippa vol. 2

Silläkin uhalla, että pidätte minua aivan vaippakajahtaneena, lisään tänne vielä yhden tekeleen...
Eli tilkkulaatikosta löytyi tällaista joustoflanellia (jaa miksikö mulla on tilkku skottiruudullista flanellia? Hyvä kysymys, vastaus lienee 90-luku), jota riitti sekä vaipan sisä- että ulkopuolelle ja jopa vahvikkeeksi sisäpinnalle. Taskukin näissä on vielä lisäksi.

Vaikka tästä ei aivan yhtä tömäkkä paketti tullut kuin fleecestä ja froteesta, niin kuminauha ei näissäkään kiristy tarpeeksi lahkeensuissa. En varmasti paini yksin tämän ongelman kanssa kestovaippojen ihmeellisessä TSI-maailmassa, pitänee googletella ratkaisua ongelmaan (ja TSI tarkoittaa siis "tee se itse", kuten taisin jo aiemmassa postauksessa mainita).

Huomatkaa muuten ihana lampaantalja vaipan alla. Sen päällä on mukava pötkötellä sekä äidin että pojan mielestä. Saispa noita taljoja myös aikuisten kokoa, pitäis vain olla aika tosi iso lammas...

3 kommenttia:

 1. Johonkin katosi minun eka kommentti ilmeisesti. Ei ainakaan juuri nyt ole näkyvillä. Löysin muuten pikahaulla jättilampaantaljoja, eivät ole edes kovin kalliita http://www.schaffellhandel.de/safedataframe.html?fsrc=http://www.schaffellhandel.de/

  Lampaantalja on mukava alusta köllötellä :) Ja ruutukuosi on mun mieleen, kivan näköinen vaippa.

  VastaaPoista
 2. Suunnilleen tuon kokoinen talja meillä onkin - aattelin sellaista 2,5-metristä ;) Iso talja on ihana kotona ja muuten olisi ihan paras alusta esim. vaunuissa, mutta noin iso ei mahdu meidän yhdistelmärattaiden koppaan. Ensi talvena menee vaikka pulkassa hienosti, ja kesällä tuon päällä on viileä köllötellä ulkosallakin.

  VastaaPoista
 3. Meidän lahjaksi saatu talja on tietääkseni täältä: http://torikanlampola.suntuubi.com/?cat=10

  VastaaPoista