perjantai 1. huhtikuuta 2011

Eläinkuvioinen taskuvaippa

Hahaa, ehdinpä sittenkin napata kuvan tästä eläinkuvioisesta taskuvaipasta vaippojen täyttämisen ohessa! Täytän siis vaipat imuilla aina niiden kuivattua valmiiksi kaappiin odottamaan, niin ei tarvitse surata imuja taskuun poitsun odotellessa ilkosillaan. Niinpä taitavat muutkin kestoilijat tehdä.

Tämä on ommeltu sillä Kiedo ry:n sivuilta löytyneellä Henni Mustakorven kaavalla, hieman muunnellen. Ja M-koossa, noiden kaavojen S on aivan tositositosi pieni! Vaippa on mukavan kapoinen haaruksista, joten kuminauhat pääsevät asettumaan reisien ympärille erittäin napakasti. Miinuspuolena tästä seuraa se, että tasku on melko ahdas, ja sinne on hankala saada ängettyä koura ja imut yhtä aikaa.

3 kommenttia:

  1. Ekalla vierailulla. Kivoja olet ommellut ja kivoja kankaita käyttänyt. Myönnän, tällä erää en viitsi vaippoja valmiiksi täytellä, menee jaksoissa, nyt saa poika nakuilla vaihdon yhteydessä.

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä se omakin täyttelyinnostus laantuu jossain vaiheessa, mutta nyt uusien vaippojen hiplailu on niin kivaa, että mieluusti aloitan aamun täyttelysessiolla :)

    VastaaPoista
  3. Niin minäkin aluks laitoin valmiiks, mut sit ei enää ehtinykään. Sitä paitsi nyt laitan vähän tilanteen mukaan, kotona ollessa köykäsemmin imua ja ulos lähtiessä tuhdimmin.

    VastaaPoista