torstai 12. toukokuuta 2011

Hoppua pukkaa

Meillä vietetään lauantaina poikasen nimiäisjuhlaa, minkä vuoksi pukkaa pikkuisen kiirettästressiä. Mies viettää viimeistä isyysvapaaviikkoaan, ja onneksi on kotona, sillä tämän kaliiberin suursiivouksesta (sekä sisällä että ulkona) ei olisi tullut kaksin vauvan kanssa yhtikäs mittään.

Kaiken tohinan keskellä on ompeluhuone jäänyt aika vähälle käytölle (oikeasti se on lastenhuone, mutta enköhän saa vielä pari vuotta törkeästi käyttää soppea omiin tarkoitusperiini). Yhden taskuvaipan ehdin surauttaa pari päivää sitten ja muutaman perhostaiton olen tehtaillut, niistä ei kuitenkaan ole kuvia.

Turkoosi piparikukka-pul on tosi kivan näköistä, ja sopii hyvin myös yksivärisen turkoosin pulin kaveriksi. Oranssi coolmax tuntui ensin hyppäävän silmille, mutta näyttää vaipassa tosi kivalta ja pirteältä.

Lapsonen viettää lauantain juhlien jälkeen yön mummojensa (siis äitini ja anoppini) kanssa hotellissa, että me voimme jatkaa rauhassa aikuisten juhlia... Hieman hirvittää antaa pikkuinen koko yöksi pois, vaikka tiedänkin että on parhaassa mahdollisessa turvassa ja pakastin pullistelee maitoa, joten nälkäkään ei pääse yllättämään. Ja tuskin yksi eroyö kiintymyssuhdettakaan tyystin rikkoo :) Ikävä tulee varmasti silti varsinkin kun on totuttu nukkumaan perhepedissä.

Annoin äidilleni luvan kertistellä yöreissun ajan, mutta hänkin on niin innostunut kestoista, että haluaa mukaan kassillisen kestovaipoja! Mukavaa, kun innostus tarttuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti