tiistai 31. toukokuuta 2011

Kirppispöydän täydennystä

Ekan päivän kirppismyynti oli ihan hienosti liki 50€, ja vaippojakin näytti hävinneen pöydästä ainakin muutama! Kiva homma! Surauttelin pöytään vähän täydennystä tänään:

Pari pussukkaa...


Ja yksi vastasyntyneelle sopiva näpsykiinnitteinen sisävaippa - vaipassa ei siis ole tarroja tms. vaan se suljetaan Näpsy-nepparilla tai voidaan jättää auki pul-kuoren tai villahousujen alle.

Piirsin kaavan yhdestä ihanasta sisävaipasta, jonka sain jo raskausaikana lahjaksi, mutta jota en osannut pienokaisen kanssa käyttää... Oi voi, olipa kestovaippailu alkuun tosiaan vaikeaa! En ymmärrä, miksen tajunnut pukea sen lahjasisävaipan päälle kuoria, vaikka se oli käytännössä samanlainen kuin ne ImseVimsen Flanelletet, joita meillä alkuun käytettiin. No, oppia ikä kaikki ja muita kliseitä.

Olen jemmannut tuota ihanaa omenakuvioista bambucollegea jo pitkään. Suunnitelmissa oli tehdä siitä kantokauluri, mutta kaulurin ompeleminen ei ole näin kevät- ja kesäsäillä innostanut yhtään. Ja siitäpä tuli ihanan pehmoinen vaippa, jonka saan antaa pian synnyttävälle kaverille vauvalahjaksi, mikäli ei mene kirppiksellä kaupaksi! Pitää tilata uutta kaulurikangasta sitten syksymmällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti