tiistai 24. toukokuuta 2011

Kuolalapputehdas

Huh, ranne on kipeä raivokkaasta nepittämisestä, mutta kuolalappupino on vihdoinkin valmis. Tällainen läjä lähtee huomenna Saksanmaalle pitämään parin pikkuisen kuolakärsän kamppeet kuivina:

Kankaat ovat flanellia, velouria, joustofroteeta ja trikoota, applikaatioissa puuvillaa. Laput ovat kaksipuoleisia, ne voi siis pukea kaulaan kummin päin tahansa. Tilauksessa pyydettiin myös "tyttömäisiä kankaita", toivottavasti onnistuin tämän toiveen tilkuistani täyttämään. Kun kysyin mieheltäni, sopisivatko sydänapplikoidut laput tytöille vai pojille, vastaus oli että nuohan käyvät yhtä hyvin molemmille... No, parhaani yritin. Satun vain itse tykkäämään unisex-kankaista, enkä oikein osaa edes ajatella, millainen olisi tyttöjen tai poikien kangas - tai vaate, tai leikkikalu, tai kampaus, tai... Toivottavasti läjästä kuitenkin löytyy miellyttäviä kuoseja, on siellä vähän pinkkiäkin :D

2 kommenttia:

  1. Kiirettä on pitänyt, en ole ehtinyt paljon kirjoittelemaan. Kuolalaput on jo kovassa käytössä ja kehuja on sadellut tuttavilta. Kiitos kovasti! Ja neidille sopivia lappusia löytyi pinosta myös tarpeeksi. Oot sinä kyllä melkoinen tehopakkaus!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että... öööh, maistuvat :D Ainakin meillä on kuolalapun kärkipää aika tehokkaassa imussa tämän tästä. Jos siellä kyselijöitä piisaa, niin voin tuoda näitä vaikka heinäkuussa mukanani lisää.

    VastaaPoista