sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Seuraavaan kokoon - vanhoja poistoon

Sain kaverilta taannoin kaksi valmiiksi leikattua vaippaa, jotka olivat jo käyneet hänen pojalleen pieniksi. Omalle potsilleni vaipatukset taas olisivat tuolloin olleet liian isoja, joten jätin palaset odottamaan. Siivosin tänään kangasarkkuni ja nuo valmiiksi leikatut palat tulivat vastaan, joten päätin ommella toisen niistä valmiiksi:

Mallasin vaippaa vauvalle, ja sehän passasi hyvin! Ehkä vielä hintsun väljä on pepusta, mutta reisikuminauhat tarttuivat napakasti ja säätövara tarroissa riitti hyvin.

Ensimmäiset ompelemani vaipat alkavatkin jo olla vähän pikkuisia. Odotin, että ne kävisivät pieniksi ensin pituudesta, mutta poika onkin saanut niin paljon lihaa reisiinsä ja vatsaansa, että tarrat alkavat käydä vähiin ja reisikuminauhat painavat. Hoikalle vauvalle vaipat menisivät pituuden puolesta vielä pitkään: meidän kaveri oli pari viikkoa sitten 2-kuukautisneuvolassa n. 60 cm pitkä ja painoi n. 6600 grammaa...

Jos joku on kiinnostunut ostamaan S-kokoisia hyväkuntoisia taskuvaippoja kohtuuhintaan (neuvoteltavissa), niin jättäkää kommentti! Voisin myydä ainakin seuraavat:

- 4 kpl S-koon Mummut-kaavalla ommeltu taskuvaippa, jossa vihreä Ystävyys-pul ja punainen coolmax, 10€ / kpl tai 36€ / 4kpl (+ postikulut)
- 4 kpl S-koon Mummut-kaavalla ommeltu taskuvaippa, jossa keltainen Apina-pul ja keltainen coolmax, 10€ / kpl tai 36€ / 4kpl (+ postikulut)
- Kaikki 8 vaippaa 68€ + postikulut

MUOKS: Myytävät vaipat ovat siis tällaisia:Myös erilaisia imuja olisi jouten, lähinnä vanhoista froteepyyhkeistä ommeltuja, niitä voin laittaa kaupanpäällisiksi. Näillä vaipoilla pääsee hyvin kestovaippailun alkuun!

PS: Uudet taskuvaipat maksavat kaupassa 17€->. Yhteen TSI-vaippaan materiaalit maksavat n. 5-7€, ja nämä vaipat ovat olleet käytössä alle kaksi kuukautta - tähän on hyvä suhteuttaa :) Odotan tarjouksia pari viikkoa, ja laitan vaipat sitten myyntiin muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti