maanantai 2. toukokuuta 2011

Kvaak kvaak!

Hyväksi todetulla kaavalla ja koolla syntyi kolme uutta sammakkokuvioista taskuvaippaa:


Olipa hurja huomata, että pul-palasta ei enää saakaan kuin 3 vaippaa, kun pienempää kokoa on palasta saanut neljä, joskus jopa viisi! Palasta jää vielä ikävän kokoinen lärpäke jäljelle: siitä ei ainakaan vaippaa saa. No, tarkoitus on tehtailla kestositeitä, niin tilkut saa hyötykäyttöön. Ja saisi jämäpaloista tehtyä vaikka liinailutossuja!

Tein myös lisää perhostaittoimuja, jotka ovat osoittautuneet mahtavan hyviksi käytössä:

Laitimmaisissa on päällä Eurokankaasta löytynyttä joustoflanellia (tuo sininen kangas), välissä hamppufleecea ja alla vielä valkoista joustofroteeta. Peikkofroteisessa on alla vain mikrofleeceä: aika ohut paketti, voi olla, että tarvitsee kaveriksi vielä lisäimun... Nepparit sulautuvat kankaisiin niin hyvin, että ei niitä heti edes huomaa tästä kuvasta.

Saumuri nopeuttaa ompeluhommia kyllä huomattavasti, mutta jostain syystä en saanut alkuunsa langankireyttä kohdilleen noiden imujen kanssa. Paljon on vielä opettelemista saumurin säädöissä ja käytössä ylipäätään, sen verran vänkä värkki se on :)

PS: Tehkää ihmeessä tarjouksia edellisen postauksen taskuvaipoista! Ehdottamani hinnat ovat suuntaa-antavia, ja niistä voidaan neuvotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti