maanantai 23. toukokuuta 2011

Pientä lahjusta ystävälle

Sain äitiysvapaalle jäädessäni monivuotiselta työkaverilta lahjakortin intialaiseen päänhierontaan. Lahjaan kuului  myös vauvanvahtivuoro hemmottelun ajaksi, ja tänään oli aika lunastaa lupaukset. Hieronta oli todella rentouttava, 45 minuuttia kului kuin siivillä ja vajosin johonkin transsintapaiseen tilaan. Vaavi viihtyi hyvin ihanassa hoidossa ja kun palasin, sain suklaakakkua! Aika hienoa, eikös!

Tämä sydämellinen ystäväni ja työtoverini täytti vastikään pyöreitä vuosia, joten kiitokseksi auliista lastenhoitoavusta ja syntymäpäivälahjaksi vein hänelle jotain pientä:

Pussukka on tehty täältä löytyvällä ohjeella kierrätyskankaasta. Sisään sujautetut kestositeet olivat nekin onneksi mieluinen ylläri. Alan olla jo tuttu näky Marimekon palalaarilla, sen verran olen tykästynyt tälläämään siteen uloimmaksi kankaaksi Marimekon puuvillaa.

Kuvan taustana toimii muuten kirpparilta löytämäni (jo toinen) Vauva-lehden tilaajalahjana aikoinaan ollut kantoliina, joka tällä hetkellä lilluu kloriittikylvyssä val(k)aistumassa. Mulla on suuria suunnitelmia tuon liinan suhteen, ne vain tuntuvat muuttuvan puolen tunnin välein :D Saapa nähdä, mitä tuosta tulee.

Olen myös suristellut aimo läjän kuolalappuja, sillä niitä tilattiin minulta 20 kpl! Melkein kaikki ovat jo muuten valmiita, mutta nepparit loppuivat kesken, joten niitä pitää käydä ostamassa lisää - pari päivää ottaa siis vielä ennen postitusta, tämä tilaajalle tiedoksi :)

1 kommentti: