maanantai 30. toukokuuta 2011

Olento saapuu

Olen hieman miettinyt toiminimen ja pienimuotoisen nettikaupan perustamista. En ole asian kanssa vielä kovin vakavissani, sillä pelkään että iloksi ompeleminen muuttuisi pian pakkopullaksi, mutta ideaa on kiva pyöritellä. Olen valmistanut muutamia pussukoita, siteitä ja kuolalappuja myyntiin ja huomasin, että roina näyttäisi paljon siistimmältä hyvin pienellä tuunauksella. Syntyi Olento.Eräs ystäväni kutsuu toisinaan poikasta Olennoksi, ja siitäpä tämä epävirallinen tuotenimi. Hankin silitettävää siirtopaperia, värkkäilin tovin InDesignilla ja lopuksi printtailin ja silitin näitä pieniä tuotelappuja kanttinauhalle. Kumma, kuinka paljon ammattimaisemmalta työt heti näyttävät:

Kaikki kiiruusti kirpputori Silinterin pöytään 138 tekemään hienoja ja edullisia löytyöjä! Vein sinne mm. aimo läjän vaippoja pilkkahintaan (alkaen 1€/kpl), kun tulin siihen tulokseen, että ne on parempi saada käyttöön kuin jemmailla lipaston perukoilla siinä toivossa, että niillä joskus rikastuisin... Pian pöydästä saa myös Olennon tuotteita, mm. kuvan pussukoita. Siellä on myös kestositeitä ja kuolalappuja, jotka valitettavasti unohdin kuvata ja päivittää tänne...

2 kommenttia:

  1. Oih, ihana Olento! Tosi hieno logo! Ja totta, tuotteista tulee heti eri näköisiä logon kanssa.

    Vielä yksi vinkki; jossain näin kestovaippakankaista valmistettuja liivinsuojia. Niitäkin voisi varmasti jämäkankaista tehdä. Ei tietenkään mitään kovin haasteellista, mutta niitäkin voisi varmasti hyvin kaupitella kirpparilla. Vaaleat sävyt toimii varmaan paremmin, etteivät kovin liivien läpi näy.

    VastaaPoista
  2. Minustakin tuosta logosta tuli oikein veikeä, melkein kuin jonkin "Olennon" naamavärkki kun oikein tarkkaan katsoo (O-kirjaimet kuin erilleen katsovat silmät ja alarivi suu) :D Jos alan tuotteita myydä toiminimellä, niin pitää tietysti vielä viilailla ulkoasua, mutta hyvin sopii ainakin tuotelappuihin tämän olennon olemus.

    Liivinsuojia onkin ollut mielessä tehdä, riittäisi vain aika kaikkeen mitä tahtoisi... Eilen illalla päristelin läjän kestovanulappuja (toinen puoli velouria ja toinen joustofroteeta) pikkupikkutilkuista, ja samalla tavalla nuo syntyisivät liivinsuojatkin, vähän eri kankaista vain.

    VastaaPoista