keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lisää siteitä ja sivuneppikokeilua

Ompelin taas kestositeitä, sillä ajattelin viedä niitä myyntiin kirpparille. Mikä olisi sopiva hinta? Siteissä on siis coolmaxia/kuivaliinaa, flanellia, hamppua tai bambua, softista ja Marimekon puuvillaa. Niin ja neppikiinnitys tietysti. Itse ajattelin 5€/kpl, miltä se kuulostaa? Huuto.netissäkin tsi-siteistä pyydetään yli kymppiä, minusta se on aika paljon.

Ompelin myös sivukiinnitteisen neppivaipan (kaava). Tämä malli on kuulemma kätevä sitten kun vauva lähtee liikkeelle: sivunepit saa näpsäytettyä kiinni vaikka vauva pyöriskelisikin, tai vaipan voi jopa sujauttaa päälle kuin housuvaipan. Vielä meillä ei kyllä pahemmin pyöriskellä, mutta halusin kokeilla toisenlaista vaippaa ihan vaihtelun vuoksi. Ja hyvin muuten istui päällä myös sivunepillinen - sain kaverilta malliksi valmisvaipan, jota testasin juuri.

Kuvausalustana muuten toimii se sama aiemmin ruman sinisävyinen Vauva-lehden liina, joka vilahti pari postausta aiemmin. Liinan tuunaus on vielä kesken, jahka saan homman valmiiksi, niin projektista tulee oma postauksensa!

4 kommenttia:

 1. Uih! Netistä löytyy siis ihan kaava sivunepilliseen vaippaa! :) Mie ähersin ja väkersin kauan omaa sivuneppi-kaavaa. Ihania töitä sinulla täällä nähtävillä! :)

  VastaaPoista
 2. Vaippakaavat ovat yllättävän kovan googlettelun takana, mielikuvitusta saa käyttää miettiessään hakusanoja. Onneksi tämä tämmöinen kuitenkin löytyi, on meinaan hyvä vaippa!

  VastaaPoista
 3. Myytkö tekemiäsi vaippoja vai teetkö vain omaan käyttöön? Tuo musta turkoosi on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Heips Satu! Teen käsitöitä ihan harrastuspohjalta, mutta toisinaan olen tutuille ja puolitutuille ommellut tilausvaatteita ja -vaippoja. Ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen olentoblogi@gmail.com, jos jotain on mielessä, niin neuvotellaan :)

  VastaaPoista